Imatra sai vihdoin oman Rollsin, kun toisen polven yrittäjä Niina Komi otti hampurilaisravintolan osaksi liikenneasemansa palvelutarjontaa. 

– Mietimme kyllä muitakin ravintolakonsepteja, mutta täytyy sanoa, että Rolls vei voiton tässä kohtaa. Tykkään, että heillä on hyvät hampurilaiset, Komi toteaa. 

Myös asiakkaat ovat ottaneet uuden Rollsin hyvin vastaan ja iltamyynti on lisääntynyt huomattavasti. 

– Kyllä Rollsista on tykätty. Aiemmin asiakaskunta oli miesvoittoista, mutta hyvän ruuan perässä liikenneasemalle kulkeutuvat myös toisenlaiset asiakkaat. Yksikin rouva on käynyt joka päivä hakemassa wrapin itselleen, naurahtaa Komi. 

Imatran Rolls sijaitsee Imatrakosken keskustassa ja sijainti on täydellinen sekä paikallisille että heille, jotka kaipaavat pysähdyspaikkaa matkan varrelle. Melko pian uudessa Rollsissa otettiin myös Woltin kotiinkuljetuspalvelu käyttöön.

Uudelle Rolls-yrittäjälle kaikki on uutta ja ihmeellistä, mutta Komi on ollut tyytyväinen ketjulta saamaansa tukeen, joka ei päättynyt sopimuksen syntymiseen, vaan ketjun perustajat ovat yrittäjien tavoitettavissa myös toimistoajan ulkopuolella. 

– Arvostan kyllä sitä, että ketjun omistajilla on itselläänkin kokemusta yrittämisestä. He ymmärtävät käytännön asiat hyvin, Komi kertoo. 

Rollsin myötä liikenneasema tulee lähitulevaisuudessa kokemaan pieniä muutoksia, sillä yrittäjä haluaa palvella uusiakin asiakkaita mahdollisimman hyvin. 

– Pian avajaisten jälkeen huomasimme, että keittiömme on melko pieni ja että asiakaspaikkoja olisi kiva saada lisää. Myös jonkinlaisia odottelupöytiä olisi kiva saada. Pieni ilmemuutosta on siis varmasti luvassa, Komi luettelee.

Myös henkilökuntaa on palkattu lisää ja kiireapulaisille on ollut kysyntää. Kenties jonakin päivänä apukäsiä löytyy Komin omasta perheestä:

– Kukaan ei ole niin tyytyväinen, kuin 8-vuotias tyttäreni. Hän on ylpeä siitä, että äidillä on oikea hampurilaisravintola ja söisi täällä vaikka joka päivä, Komi toteaa iloisesti. 

Rolls Imatra palvelee osoitteessa Lappeentie 40, 55100 Imatra