Kimmo Hartikainen avasi uuden Rolls-ravintolan Teboilin yhteyteen Simpeleelle toukokuun lopulla. Hän on pitkän linjan huoltoasemayrittäjä, jo vuodesta -83 asti hän on ollut mukana perheensä yrityksessä, ensin kesätöissä ja sitten täysillä myös autohuoltoyrittäjänä tähän päivään asti.

Hartikaisella on Rollsista jo aikaisempaa kokemusta, sillä ensimmäisen kerran Rolls-ravintola avattiin perheen asemalle jo 90-luvulla.

– No nyt avattiin Rolls meillä uudestaan, ja oikein hyvin lähtenyt homma käyntiin. Ennen avaamista asiakkaat kovasti utelivat, milloin rupeaa saamaan taas Rolls-ruokaa, niin oikein hyvä ja lämmin vastaanotto asiakkaiden suunnalta, Hartikainen iloitsee.

Tällä hetkellä palveleva huoltoasema tarjoaa huoltoaseman palvelut, polttoaineet, pienelintarvikkeet, lounaan, pizzerian ja Rolls-ruokaa 250 henkilön ravintolatiloissa. Huoltamon henkilökunnan ja kesätyöntekijöiden voimin Rollsin toiminta on polkaistu hienosti kesäksi käyntiin ja asiakkaita on riittänyt.

– Pitkin kesää on paljon käynyt lapsiperheitä ruokailemassa sekä tietysti kaikenlaisen tiellä kulkijat. Tyypillinen ja suurin asiakaskunta koostuu noin 20–30-vuotiaista nuorista aikuisista, yrittäjä kertoo.

Hartikainen päätti hypätä Rollsin matkaan uudelleen, sillä konsepti oli tuttu jo aikaisemmilta ajoilta. Samat tutut henkilöt organisaation takana, joiden kanssa oli helppo käynnistää toiminta jälleen.

– Valinta oli helppo. Kotimaisuus ja suomenlippu puolsivat valintaa erityisesti. Ja laadukkaat tuotteet haluttiin tuoda meidän suunnallemme takaisin, Hartikainen summaa.

Yrittäjä kiittelee erityisesti Rollsin konseptin helppoutta ja kokonaisuutta. Hartikainen on ollut tyytyväinen myös tuotteisiin, jotka ovat hänen mukaansa hyvin rakennettuja ja maistuvia.

– Valikoiva on just sopivan laaja ja kampanjat toimivat. Kokonaisuus on mahtava: toimintamalli sekä markkinointi Rollsin puolelta mielestäni tarpeeksi laaja ja näkyvä. Kokonaisuutena olen tyytyväinen koko konseptiin, yrittäjä kiittelee.

Rollsin organisaation tuki ja palvelukin saa osakseen yrittäjältä kiitosta.

– Homma toimii hyvin mutkitta kaikin puolin. Kaikkien kanssa on mennyt hienosti, kysymyksiin vastataan heti niin WhatsAppin kautta kuin puhelimitse. Vastaukset ovat löytyneet heti, ei ole valittamista siis lainkaan, Hartikainen toteaa tyytyväisenä.

Simpele Rolls palvelee osoitteessa Mäkiänkiläntie 2, 56800 Rautjärvi