Karim Sheixani perusti toukokuun alussa uuden Rollsin Lahden keskustaan. Rollsista yrittäjällä ei ole aikaisempaa kokemusta muuta kuin asiakkaana, mutta ravintola-alasta grilliyrittäjänä hänellä on 10 vuoden kokemus. Sheixani halusi kehittää omaa grilliliiketoimintaansa ja päätti ryhtyä Rolls-yrittäjäksi.

– Halusin kokeilla jotain muuta ja Rolls-ohjelmalla oli hyvä maine, siksi päätin ryhtyä mukaan, Sheixani kertoo.

Asiakaspaikkoja Kauppakadun Rollsilla on 24 kpl ja terassikin löytyy. Näin kesäaikaan sinne toivotaan porukkaa nauttimaan hyvästä ruuasta aurinkoisessa säässä.

Tilauksia tulee sekä ravintolassa paikan päällä että Woltin kautta. Sheixani kertoo asiakkaiden jäävän usein Rollsin syömään. Suosittuja aikoja jäädä ravintolaan ruokailemaan ovat myös yöaikaan silloin, kun ravintola on myöhään avoinna. Asukkaita on Lahden keskustassa paljon, joten Sheixani uskoo asiakasmäärien kasvavan, ja kunhan asiakkaat oppivat, että Rolls on nyt lähellä.

Uusi asiakaskunta onkin jo löytänyt Lahden Rollsille ja joukossa myös Rollsin tuntevia.

– Huomaa, että asiakkailla on jo aikaisempaa kokemusta Rollsista ja ovat iloisia, että Rolls on nyt lähellä, yrittäjä kertoo.

Suosituimmiksi tuotteiksi Lahdessa ovat nousseet klassikkoateriat kuten Mama, Tuplajuusto ja Papa. Vegan-hampurilaisiakin menee.

Sheixani arvostaa hampurilaisissa hyvää makua, etenkin pihveissä.

– Rollsin hampurilaiset ovat hyviä verrattuna kilpailijoihin. On tosi tärkeää, että tuote on laadukas, ja miellyttää kaikkia asiakkaita, yrittäjä tuumaa.

Rollsissa Sheixani arvostaa tuotteiden makua, laatua ja helppoa reseptiikkaa.

– Rollsin reseptit on helppo valmistaa. Hyvä asia on myös, että pihvit ovat kokolihaa. Naudanlihapihvit ovat erityisen hyviä, yrittäjä kehuu.

Rolls Lahti palvelee osoitteessa Kauppakatu 10, 15140 Lahti