Yrittäjä Simo Huttunen avasi uuden Rollsin Kotkaan Neste Huttusen yhteyteen 17.4.2023. Kiireinen alku on yllättänyt yrittäjän itsensäkin positiivisesti.  

Alku on ollut yllättävää härdelliä, edes markkinointia ei olla keretty tekemään vielä, kun kiirettä on pitänyt, Huttunen iloitsee. 

Huttunen pyörittää Neste Huttusen huoltoasemaa kolmannessa sukupolvessa, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun Rolls tulee tämän Nesteen yhteyteen. Ja pitkän ajan jälkeen Rolls palaa myös Kotkaan ja asukkaat ovat tästä riemuissaan. 

Rollsille on selvästi ollut kysyntää näillä seuduilla, yrittäjä iloitsee. 

Huttunen päätti ryhtyä Rolls-yrittäjäksi muiden suosittelemana. Erityisesti Nesteen yhteydessä pyörittävät yrittäjäkollegat ovat kehuneet konseptia vaivattomaksi, helpoksi ja hyvin suunnitelluksi. Yrittäjän kynnys aloittamiselle on tehty mahdollisimman matalaksi. 

Kollegat sanoivat, että Rolls kannattaa kokeilla, Huttunen kertoo. 

Huttunen iloitsee erityisesti siitä, että Nesteelle ovat löytäneet nyt täysin uudet asiakkaat. Asiakaskunta on selvästi laajentunut Rollsin myötä. 

Nyt kiirettä pitää myös lounasaikaan ja iltaisin, jotka perinteisesti ollut hiljaisempia aikoja. Pitkästä aikaa myös sunnuntai-illat ovat kiireistä. Jopa niin, että rekrytointi on päällä, ja olemmekin juuri palkanneet uusia työntekijöitä paikkaamaan illan kiirettä, Huttunen iloitsee. 

Myös vakio henkilökunta ovat olleet innoissaan uusista tuulista, joita Rolls on päivittäiseen tekemiseen tuonut mukaan.  

Innokkaana ovat olleet oppimassa uutta, Huttunen kuvailee positiivista tunnelmaa Nesteellä. 

Suosituimmiksi tuotteiksi ovat nousseet Mama ja Papa ylitse muiden. 

Papan suosio on yllättänyt. Se tulee Maman jälkeen ylivoimaisena suosikkina. Myös Kingi kahdella pihvillä myy tosi hyvin, erityisesti Foodoran kautta menee Kingiä, Huttunen kertoo. 

Foodora on myös yllättänyt positiivisesti, paljon tilataan myös Foodoran kautta, vaikka vasta heidän kanssaan aloitettiin, hän jatkaa. 

Tärkeimpinä arvoina Rollsista Huttunen listaa kotimaisuuden ja tuotteen hyvän laadun. 

Rollsilla on aidosti hyvät tuotteet, jonka takana voi seistä. Ei tule sellaista tunnetta, että kehtaako tätä myydä. Ylpeänä myyn Rollsin tuotetta eteenpäin, Huttunen toteaa. 

Rolls Neste Huttunen palvelee osoitteessa Suurniitynkatu 1, 48600 Kotka