Rolls sai alkunsa Seinäjoella elokuussa vuonna 1988. Silloin Kauppakadulle avattiin ensimmäinen yrityksen nimeä kantava grilli, jossa kaikki tehtiin itse, aivan kuten perinteisessä grillikioskissa kuuluukin. Pihvit leivottiin käsin, majoneesit ja kastikkeet sekoitettiin tehosekoittimella sekä vihannekset ja sämpylät leikattiin paikan päällä. Rollsissa palveltiin välillä jopa aamuyön tunneille asti ja pian ajatukset laajenemisesta heräsivät.
35 vuotta ja sata ravintolaa myöhemmin, sama reilu asenne ohjaa yrityksen toimintaa. Matkan alkutaipaleella kehitetyt hampurilaiset ovat yhä listamme suosikkeja, sekä aivan jokainen annos valmistetaan pohjalaiseen tapaan: koosta, mausta ja raaka-aineista tinkimättä. Laadun takeena Rollsin palveluita ja hampurilaisia koristaa Avainlippu.
Rolls. Kaikin puolin reilu.