Rekisterinpitäjä:

Jokes Family Oy (Rolls)
1102628-0
Huhtakalliontie 33
60320 Seinäjoki

Rollsin tietosuojavastaavana toimii Tiina Huumo, tiina.huumo@rolls.fi

REKISTERIN NIMI

Rolls-ravintoloiden asiakas- ja markkinointirekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUKSET

Asiakkailta kerätään tietoja palvelutilanteita varten, asiakassuhteen hoitoa varten sekä markkinointitarkoituksissa.

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN

Rolls kerää ja käsittelee henkilötietojasi käyttäessäsi palveluitamme. Rolls kerää myös aika-ajoin henkilötietoja Rollsin sisäisistä tai ulkopuolisista tietokannoista (esimerkiksi Facebookista tai Googlesta). Silloin tällöin vastaanotamme sinun henkilötietojasi yhteistyökumppaneiltamme.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Keräämme esimerkiksi seuraavia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, käyttöhistoria, tiedot uutiskirjeen tilaamisesta ja muut tiedot, jotka annat palveluita käyttäessäsi ja joiden avulla voimme huomioida tarpeesi paremmin. Ulkopuolisilta tahoilta voimme esimerkiksi hakea päivitetyt osoitetiedot, sekä erilaisissa kampanjoissa markkinointiluvan antaneiden yhteystietoja.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA SIIRTÄMINEN

Rolls suojaa tietoja asianmukaisin teknisin ja organisatorisin toimenpitein. Rolls säilyttää asiakassuhteeseen perustuvia henkilötietoja asiakassuhteen keston ajan sekä 3 vuotta sen päättymisen jälkeen. Markkinointirekisteriin suostumuksellasi annetut tiedot säilytämme niin kauan kuin tieto on oikeaa tai eväät suostumuksesi tietojesi käsittelyä varten.

Rolls voi luovuttaa henkilötietojasi yhteistyökumppaneillensa yhteisten tilaisuuksien järjestelyjen näin edellyttäessä tai ulkopuolisen alihankkijan suorittamaa markkinointikampanjaa varten. Rolls voi myös luovuttaa tietojasi esim. viranomaisille lain näin vaatiessa.

HENKILÖTIETOJEN MUUTTAMINEN, POISTAMINEN JA TARKASTAMINEN

Sinulla on oikeus milloin tahansa tarkistaa mitä tietoja Rolls on sinusta tallentanut, tehdä muutospyyntöjä tai kieltää Rollsia käsittelemästä sinua koskevia henkilötietoja markkinointitarkoituksiin.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huomautuksia Rollsin suorittamaan henkilötietojen käsittelyyn ja sen tietosuojaehtojen ja soveltuvan lainsäädännön noudattamiseen liittyen, olethan yhteydessä Rollsiin sähköpostitse tiina.huumo@rolls.fi​​ tai postitse osoitteeseen Tietosuojavastaava, Rolls, Huhtakalliontie 33, 60320 Seinäjoki.