Pirkanhovin Rolls siirtyi osaaviin käsiin

Viime vuoden syksystä asti Rolls Pirkanhovissa ovat puhaltaneet uudet tuulet, kun Janika Tähtinen ryhtyi aseman yrittäjäksi puolisonsa Lassi Johanssonin kanssa. Pitkään asemalla esihenkilönä työskennelleelle Janikalle paikka sekä henkilökunta olivat jo ennestään tuttuja, mutta metallialalla työskennellyt Lassi on ottanut rohkean harppauksen kohti uutta. Tosin pariskunnan työnjako on ollut alusta alkaen selvä:

– Lassi on ottanut haltuunsa laitteet ja tekniikan. Minä huolehdin muusta, Janika naurahtaa.

Rolls on voittava konsepti

Pirkanhovi on toiminut jo yli 20 vuotta ja myös Rolls on ollut asemalla lähes vuosikymmenen. Janika muistaa, että monenlaisia hampurilaiskonsepteja ehdittiin kokeilla ennen Rollsia.

– Rolls on ollut ainoa, joka on osoittautunut toimivaksi. Onhan se yksinkertaisesti paras.

Janika kiittelee myös Rollsilta saatua tukea:

– Aina, kun on joku kysymys mielessä, saan heti vastauksen. Ihania ihmisiä on Rollsilla!

100 hampurilaisen tilaukset hoituvat käden käänteessä

Pirkanhovin Rolls on menekiltään Suomen suurin Rolls. 300 asiakaspaikkaa sisällä ja 50 paikkaa terassilla täyttyvät vauhdilla, kun 100-paikkaiset joukkuebussit kaartavat Pirkanhovin isolle parkkipaikalle.

– Kyllä siinä saa hiki hatussa hampurilaisia paistaa, mutta meillä on onneksi osaava ja hyvä henkilökunta, jolla ei mene sormi suuhun edes pahimmassa kiireessä, Janika kertoo.

Viime vuosi oli vallitsevan maailmantilanteen vuoksi monin tavoin haastava, joten yrittäjät eivät ole lähteneet tekemään suuria muutoksia. Monenlaisia kehitysideoita on kuitenkin mielessä ja eteenpäin halutaan mennä.

– Ilman timanttista henkilökuntaa ei mennä kuitenkaan yhtään mihinkään. He tekevät suurimman työn ja saan joka päivä olla kiitollinen siitä, että minulla on niin hyvä ja motivoitunut henkilökunta, Janika toteaa.

Rolls Teboil Lempäälä Pirkanhovi palvelee osoitteessa Kelhontie 254, 37500 Lempäälä