Viime vuoden joulukuun alussa, 10.12.2022 avattiin Rolls Ostoskulma Seinäjoella. Yrittäjä Tamim Naimi palasi pidemmän tauon jälkeen takaisin rollsilaiseksi nyt ensimmäistä kertaa yrittäjänä. Hän on työskennellyt vuosia sitten Rolls Kauhavalla ja ennen yrittäjyyttä Atrialla.

– Toiminta on lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Ravintolassa käy ihmisiä ja erityisesti Woltin kautta tulee meille tosi paljon tilauksia. Mielestäni on todella tärkeää, että heti aluksi asiakkaat ovat löytäneet meille ja ravintolassa on porukkaa. Asiakaspaikkojen määrä meillä on noin 60, Yrittäjä Tamim kertoo.

Tamim painottaa, että omassa ravintolassaan tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat ja siisti, viihtyisä ympäristö. Tamim pitääkin ravintolassaan erityistä huolta siitä, että paikat ovat siistit.

– Olen siisteydestä ja asiakaspalvelun sujuvuudesta erityisen tarkka, sillä siistissä ravintolassa ja keittiössä kaikki viihtyvät: niin asiakkaat, työntekijät kuin minä itsekin.

Seinäjoen Ostoskulmassa viihtyvät kaikenlaiset ihmiset, niin perheet kuin opiskelijatkin.

– Opiskelijat tilaavat aina paljon ranskalaisia ja niistä saadaan usein kiitosta. Eikä ihme, tykkään niistä itsekin paljon. Suosituimpia tuotteita ranskalaisten lisäksi ovat esimerkiksi Mama, Tuplajuusto ja muut kerroshampurilaiset.

Yrittäjä Tamim on hyvillään Rollsin laadukkaista ja helpoista raaka-aineista. Sujuvuus keittiössä saa myös erityiskiitosta.

– Dipit ovat valmiina, eikä niitä tarvitse itse valmistaa. Myös muut raaka-aineet ovat usein valmiita, joten valmistus on nopeaa ja helppoa. Tämä tuo selvää ajan säästöä yrittäjälle, jolla muutenkin on aina monta rautaa tulessa, Tamim kiittelee.

Rolls Seinäjoki Ostoskulma palvelee osoitteessa Puskantie 13, 60100 Seinäjoki