Härmän Kylpylästä saa pian myös Rollsin hampurilaisia

Uusin Rolls avaa ovensa Härmän Kylpylässä vappuaattona 30.4. Varsinaisia avajaisjuhlia ei järjestetä ennen kuin tilanne sallii, mutta ilmapallon saa niin vapun kuin avajaistenkin kunniaksi mukaansa.

– Olemme pitkään miettineet, että olisi hyvä saada hyvä hampurilaisbrändi Kotipizzan rinnalle. Rollsin konsepti todettiin toimivaksi ja kun se on Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin oleva ketju, ei muuta vaihtoehtoa lopulta harkittukaan. Vahva brändi, tunnetut tuotteet ja arvot kohtasivat. Myös meille kotimaisuus on tärkeä asia, kertoo Härmän kylpylän ravintolatoimen päällikkö Anna Leena Hietamäki.  

Härmän Kylpylässä on myös kylpylähotelli sekä kuntoutuspalveluita. Ravintolapuolelta löytyy myös A’la Carte -lista ja buffetpöytä, josta tarjoamme aamiaisen, lounaan ja päivällisen seitsemänä päivänä viikossa. Rolls tulee täydentämään juuri sopivasti ravintolavalikoimaa.

Härmän Kylpylässä sekä odotukset että tunnelma ovat korkealla. – Rolls on herättänyt jo nyt mielenkiintoa positiivisessa mielessä. Täällä on käyty jo muutamana viikonloppuna kysymässä, joko niitä Rollsin hampurilaisia saa, ja moni on todennut, että ihanaa, kun saadaan tänne Rolls.

– Kaikki on sujunut mainosti Rollsin kanssa, ja tuntuu hyvältä tehdä yhdessä ja rakentaa yhteistyötä.

 Härmän Kylpylän Rolls avaa ovensa 30.4.2021 klo 10.00 osoitteessa Vaasantie 22, 62375 YLIHÄRMÄ.