Kaivokselan Teboilia luotsaava kauppias Susanna Nyman pyörittää huoltoasemallaan myös suosittua Rolls-ravintolaa, ja järjestää kuukausittain brunssin. Oheisella videolla kouluttajamme Teija Mesimäki juttelee Susannan kanssa paitsi brunssista, myös yrittäjyydestä.

Susanna on toiminut Kaivokselan Teboilin kauppiaana vuodesta 2016 alkaen. Huoltoasema oli hänelle jo silloin tuttu – Susanna aloitti siellä vuonna 2005 kesätöissä. Kun mahdollisuus kauppiasuralle lähtemiseen tuli, Susannan ei tarvinnut kauaa miettiä: päätös syntyi alle yön pohdinnalla.

Uusi yrittäjä jatkoi huoltoasematoimintaa menestyksekkäästi. Vaikeuksilta ei kuitenkaan ole vältytty: Kaivokselan Teboililla sattui toukokuussa 2017 tulipalo, joka pisti ovet säppiin lähes 1,5 vuodeksi. Uudistunut Teboil avattiin syyskuussa 2018, jolloin huoltoasemalle avautui myös Rolls-ravintola.

Ensimmäinen brunssi järjestettiin avajaisten päätöspäivänä. Susanna kertoo videolla, että asiakkaat pyysivät brunssin jatkuvan, ja toiveisiin vastattiin: pöydät notkuvat herkuista joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Ruokailijoita on riittänyt oikein mukavasti: brunssille pitää nimittäin nykyään varata pöytä!

Rolls-yrittäjäksi lähteminen oli Susannalle helppo päätös: huoltoasemalle tarvittiin tulipalon jälkeen jotain aivan uutta. Susanna sanoo, että tätä päätöstä on Rolls-perheeltä matkan varrella saatu tuki vain vahvistanut. Hän kertoo, että moni asiakas tuleekin nykyään Kaivokselan Teboilille nimenomaan Rollsin takia.

Behind the Burgers avaa ovet Rollsin koekeittiöön. Videoilla pääset oppimaan uutta ja tapaamaan henkilöitä Rollsin tarinan takana.