101 Rollsia, ja yksi mies aikoo käydä ne kaikki läpi! Jyväskyläläinen Jan Olaussen ja kouluttajamme Teija Mesimäki tapasivat Rollsin koekeittiössä, jossa Jan kertoi haasteestaan. Lisäksi Jan pääsi tuunaamaan suosikkinsa juustohampurilaisen tuliseksi itse kasvattamillaan chileillä.

Tämä melkoisen kunnianhimoinen haaste sai alkunsa vuonna 2017. Jan löi pullakahveista vetoa ystävänsä kanssa siitä, että pystyy kiertämään kaikki Rollsit läpi. Rollsin he valitsivat haasteeseen, koska niitä on sopivan kokoinen määrä ympäri Suomen.

Vielä on Janilla tehtävää! Takana on nimittäin nyt 11 ravintolaa, eli vasta kymmenisen prosenttia. Jan myöntää haasteen edenneen hieman kankeasti. Aikarajaa haasteelle ei kuitenkaan ole onneksi määritelty. Nyt hän aikoo petrata, joten ajeltavaa riittää! Kesällä Jan on suuntaamassa pidemmälle reissulle Pohjois-Suomeen. Samalla on tarkoitus käydä kaikki Lapin 8 Rollsia läpi.

Jan harrastaa chilien kasvatusta kotioloissa. Koekeittiössä hän sai tuunata suosikkinsa juustohampurilaisen tulisemmaksi itse kasvatetuilla chileillä. Nyt majoneesin sekaan hienonnettiin Hot lemon -chiliä, ja kouluttaja Teija pääsi maistamaan lopputulosta. Katso videolta mitä Teija mausta tykkäsi!

Janin seikkailuja voit seurata instagramissa käyttäjätunnuksella @kaikkisuomenrollsit. Liity seuraamaan ja kannusta Jan suorittamaan haaste loppuun saakka. Pysy myös kuulolla, seuraamme nimittäin Janin matkaa lisää ihan pian!

Behind the Burgers avaa ovet Rollsin koekeittiöön. Videoilla pääset oppimaan uutta ja tapaamaan henkilöitä Rollsin tarinan takana.