Meillä Rolls-ravintoloissa saat maistuvien ja reilujen ruoka-annosten ohella herkutella Hartwallin virvoitusjuomilla. Alla olevalla videolla nostetaan Rollsin koekeittiön pöydälle Pepsi Max, joka on saavuttanut suuren suosion erityisesti sokerittomien ja kalorittomien juomien ystävien keskuudessa.

Sokeriton Pepsi Max ja Rolls-hampurilainen – siinä täydellinen makupari! Oheisella videolla kouluttajamme Teija Mesimäki kokkaa legendaarisen Mama-hampurilaisen yhdessä Pepsin tuotepäällikkö Matias Meron kanssa. Samalla keskustellaan Pepsi Maxin menestyksen salaisuuksista.

Tänä vuonna tulee 25 vuotta täyteen siitä, kun Pepsi Max lanseerattiin Suomessa. Moni varmasti tietääkin, että sokerittomien ja kalorittomien juomien suosio jatkaa kasvuaan vuosi vuodelta. Matias kertoo videolla, että noin 60 prosenttia suomalaisista haluaa vähentää sokerin kulutusta. Kyse on siis melko suuresta trendistä!

Pepsi Maxin makua on lähdetty rohkeasti testaamaan Pepsi Max Taste Challenge -sokkomakutestillä. Testissä osallistujia pyydetään maistamaan kahta eri kolajuomaa laseista, joissa juoman merkki ei ole näkyvillä. Maistamisen jälkeen osallistujia pyydetään kertomaan, kumman kolajuoman mausta he pitävät enemmän.

Vuonna 2018 toteutettuun Pepsi Max Taste Challenge -sokkomakutestiin osallistui yli 20 000 suomalaista kuluttajaa. Testin mukaan yli puolet, 54 prosenttia valitsee mieluummin Pepsi Maxin kuin kolajuomien sokerisen markkinajohtajan. Aika selkeä voitto siis!

Matias paljastaa videolla, että sokkomakutesti järjestetään taas tulevana kesänä suurimmissa kaupungeissa ja erilaisissa musiikkitapahtumissa. Kuluttajilla on siis jälleen kerran mahdollisuus kokeilla, pitääkö aiempi tulos paikkansa.

Pohditko sinä, miten tuo tulos voi olla mahdollinen? Lähde ihmeessä itsekin testaamaan!

Behind the Burgers avaa ovet Rollsin koekeittiöön. Videoilla pääset oppimaan uutta ja tapaamaan henkilöitä Rollsin tarinan takana.