Meillä on kirjaimellisesti nyt sata lasissa, sillä Rolls on avannut sadannen ravintolansa! Tämän 30-vuotisen taipaleen aikana olemme päässeet todistamaan monia ainutlaatuisia yrittäjätarinoita ja tänä aikana monista yrittäjistä on tullut myös hyviä ystäviä. Tällä kertaa halusimme kertoa tarinan Suomen pitkäikäisimmän Rollsin taustalla. Kyseinen ravintola löytyy aivan Rollsin syntysijojen läheisyydestä Kauhavalta, jossa ravintolaa luotsaa Kukkolan perhe.

Kivijalassa toimiva Kauhavan Rolls on noussut vuosien varrella paikalliseksi kuuluisuudeksi sen maistuvien annosten ja poikkeuksellisen palvelun ansiosta. Perheen työn jälki puhuu puolestaan, ja siksi päätimmekin kutsua heidät koekeittiöömme. Videolla tittelit on vaihdettu toisin päin: kouluttaja Teija asettuu kisällin rooliin, kun Seppo Kukkola valmistaa tyttärensä Jonnan kanssa Mama-aterian. Aterian valmistuksen lomassa kuulemme myös sen, mikä on ollut Kauhavan Rollsin menestyksen resepti.

 

 

Seppo ja Jonna toden totta tietävät, mistä hyvä vierailu Rollsissa on tehty. Ruokalistamme tuotteet ovat monille asiakkaillemme entuudestaan tuttuja, minkä vuoksi he arvostavat tuttuun tapaan valmistettua annosta. Palvelussa taas saa tuoda omaa persoonaa mukaan. Kuten Seppo sen summasi, tervehtiminen ja kiireetön juttelu vievät pitkälle.

Sepon omistautuneisuudesta kertoo erinomaisesti se, että hän muistaa kellonlyömälleen ensimmäisen myymänsä aterian. Aiemmassa haastattelussa hän onkin kertonut, että menestyäkseen yrittäjänä työtä ei saa pelätä ja kelloa ei kannata kytätä liikaa, sillä alun ponnistelut kyllä palkitaan. Lue Sepon haastattelu aiemmasta blogikirjoituksesta!

Kiitos kaikille yrittäjille ja kanta-asiakkaille näiden tarinoiden mahdollistamisesta!

Terveisin, Arto

Behind the Burgers avaa ovet Rollsin koekeittiöön. Videoilla pääset oppimaan uutta ja tapaamaan henkilöitä Rollsin tarinan takana.

arto

Arto on Rollsin toimitusjohtaja, joka syö hampurilaisia silloin tällöin, hyvällä omatunnolla. Arto hakee ideansa Lapin metsistä ja saa kimmokkeensa golf-kentiltä. Arton sydäntä lähellä on suomalainen luonto, ruoka ja arvolistalla korkealla suomalainen yrittäjyys.