Hyvä pakkaus tekee hampurilaisen syömisestä ja kuljettamisesta helpompaa, mutta kääre unohtuu usein sillä hetkellä kun ruokailu päättyy. Rollsilla reiluus tarkoittaa myös fiksuja valintoja pakkauksien ja niiden materiaalien suhteen, minkä vuoksi pakkaamme hampurilaiset ja ranskalaiset suomalaisen Pyrollin tuotteisiin.

Oheisella videolla tapaat Pyrollin myyntijohtajan Tapani Holapan, joka lähti testaamaan Rollsin kääreitä käytännössä kouluttajamme Teijan opastamana. Videolla kääritään hampurilainen paperiin niin, että sen lämpö ja rakenne pysyvät kääreen sisällä mahdollisimman pitkään. Videolla opit myös eri pakkauksien käyttötarkoitukset ja pääset tutustumaan pakkausten graafiseen ilmeeseen, joka on myös Pyrollin käsialaa.

Videolla nähtävän kääreen sisäpinta on pinnoitettu sisäpuolelta niin, että pinta hylkii rasvaa ja estää hampurilaisen tarrautumista paperiin. Perinteisesti pinnoitteena on käytetty PE-muovia, kun Rollsin pakkauksissa käytetään puolestaan ekologisempaa Bio Barrier -pinnoitetta. Täysin biohajoava Bio Barrier toimii yhtä tehokkaasti kuin muovinen vastine ja sopii myös kierrätettäväksi. Tapani Holappa vinkkaa, että myös Rollsin kartonkikotelot voi lajitella kartonginkierrätykseen, jolloin ne pääsevät uusiokäyttöön – usein esimerkiksi kartonkihylsyn muodossa.

Rollsin ravintoloissa on lisäksi ryhdytty vähentämään tietoisesti muovijätettä jättämällä juomamukeista kannet ja pillit pois, ellei asiakas niitä erikseen pyydä. Tavoitteenamme on päivittää myös näiden tuotteiden materiaalit biohajoaviin vaihtoehtoihin mahdollisimman pian.

Kuten videollakin mainitaan, hampurilaisen syömiseen on keksitty monenlaisia otteita. Oli tyylisi sitten mikä tahansa, Rolls ja Pyroll tekevät työtä sen eteen, että käsissäsi on mahdollisimman reilu hampurilainen reilussa pakkauksessa.

Maistuvaa loppuvuotta koko Suomeen!

Terveisin, Arto

Behind the Burgers avaa ovet Rollsin koekeittiöön. Videoilla pääset oppimaan uutta ja tapaamaan henkilöitä Rollsin tarinan takana.

arto

Arto on Rollsin toimitusjohtaja, joka syö hampurilaisia silloin tällöin, hyvällä omatunnolla. Arto hakee ideansa Lapin metsistä ja saa kimmokkeensa golf-kentiltä. Arton sydäntä lähellä on suomalainen luonto, ruoka ja arvolistalla korkealla suomalainen yrittäjyys.