Yksi juhlavuotemme kohokohtia on ollut se, kun Rollsin palveluille ja hampurilaisille myönnettiin Avainlippu. Tämän kunniaksi kutsuimme Nina Pohjoiskosken Suomalaisen Työn Liitosta koekeittiöömme keskustelemaan siitä, mitä tämä tunnustus oikein tarkoittaa.

Kouluttajamme Teija jututtaa alla olevalla videolla Ninaa liiton tekemästä työstä ja Avainlipun taustoista. Keskustelun lomassa loihditaan myös annokset Rollsin rakastettua kebab-salaattia, joka valmistetaan teemaan sopivasti kotimaisesta kebablihasta!

 

 

Suomalaisen Työn Liitto työskentelee aktiivisesti parantaakseen kotimaisen työn arvostusta. Kuten videollakin mainitaan, alkuperämaan merkitseminen tuotteisiin ei ole pääasiassa pakollista. Avainlippu on puolestaan selkeä osoitus Suomessa valmistetusta tuotteesta. Aidosti kotimaisen tuotteen valinta kannattaa monesta syystä. Suomessa käytetään keskimääräistä laadukkaampia tuotantotapoja ja raaka-aineiden alkuperä voidaan usein jäljittää aina yksittäiselle tilalle asti. Suomessa valmistetulla tuotteella on myös lyhyemmät kuljetusmatkat ja siten pienempi hiilijalanjälki.

Yrittäjän näkökulmasta erityisen tärkeä fakta on, että Avainlippu tutkitusti motivoi kuluttajaa ostopäätöksen tekemisessä. Suomalaisen työn tukeminen taas tuo työtä Suomeen. Tämän lisäksi Avainlippu on meille luonteva tapa osoittaa arvostusta sitä ensiluokkaista työtä kohtaan, jota yrittäjämme ja yhteistyökumppanimme tekevät kotimaisen ruoan ja palveluiden eteen.

Valoa syksyyn!

Terveisin, Arto

Behind the Burgers avaa ovet Rollsin koekeittiöön. Videoilla pääset oppimaan uutta ja tapaamaan henkilöitä Rollsin tarinan takana.

arto

Arto on Rollsin toimitusjohtaja, joka syö hampurilaisia silloin tällöin, hyvällä omatunnolla. Arto hakee ideansa Lapin metsistä ja saa kimmokkeensa golf-kentiltä. Arton sydäntä lähellä on suomalainen luonto, ruoka ja arvolistalla korkealla suomalainen yrittäjyys.