JP Tolvasen yrittäjyys alkoi vuonna 2010. Ylöjärven Teboilia seitsemän vuotta luotsattuaan hän siirtyi kesäkuussa 2017 yrittäjäksi Pori Yyterin Teboil-asemalle. Kumpikin asema oli ollut jo kauan toiminnassa ennen Tolvasen aikaa. Yyterin historia kantaa aina jopa vuoteen 1959 saakka. Molemmat ovat perinteisiä huoltoasemia, joissa Rolls oli jo entuudestaan Tolvasen ottaessa ne vetovastuulleen.

Rollsilla parasta on ketjun tuki

Rollsin konsepti toimii hyvin, eikä Tolvasella ole siitä mitään negatiivista sanottavaa. – Ketjusta saa aina apua. Kun kampanjaa tehdään, tukee ketju hyvin markkinointimateriaalein, mainostuottein ja banderollein, kiittää Tolvanen. – Materiaaleja saa aina kun tarvitsee, ja ne tulevat nopeasti.

Yyterin asema sijaitsee valtatie 2:n varrella ja sen asiakaskunta on laaja ja moninainen, laajempi kuin enemmänkin  paikallisasematyyppisellä Ylöjärvellä. – Rolls maistuu monelle: rekkakuskien ja työmiesten lisäksi aterioimaan tulevat myös perheet, kertoo Tolvanen.

Kiireinen päivä ja tyytyväinen asiakas

Mikä on parasta yrittäjyydessä? – Tyytyväiset asiakkaat, toteaa JP ja lisää kiireisen päivän olevan hyvä päivä. – Kun ei ehdi edes kahvikuppia välillä juomaan! Päivät venyvätkin usein aika pitkiksi. Kesäisin ei Tolvanen ehdi lomaa pitämään ja siksi tavaksi onkin muotoutunut keväinen turnee Euroopassa asuntoautoillen ja Caravan-messuilla vieraillen.