Rollsilla on historiaa takana jo kolmekymmentä vuotta – meillä on siis juuri alkanut juhlavuosi. Yrityksenä Rolls ei ole enää aivan untuvikko, mutta silti nuoruuden notkeutta, virtaa ja vetoa riittää, kuten kolmikymppisillä konsanaan.

On ollut ilo lukea tarinoita Facebook-sivuiltamme siitä, miten Rollsissa on syöty jo vuodesta 1988. Asiakkaamme ovat kertoneet, että Rolls on tarjonnut vuosien aikana puitteet syömisen lisäksi ensimmäisille treffeille, Rollsissa on rakastuttu ja työllistytty ja siellä on syöty sunnuntaisin parhaat mättöannokset. Rolls on liittynyt ja liittyy monelle mökki- tai mummolareissuihin ja kesälomamatkoihin. Ja nämä tarinat jatkuvat edelleen.

Koko kolmekymmenvuotisen taipaleen ajan meitä ovat ohjanneet kulmakivet reiluus, kotimaisuus, yrittäjyys ja laatu. Ne ovat asioita, joista emme tule tinkimään jatkossakaan, sillä niitä vasten peilatessa on huomattavasti helpompi tehdä päätöksiä.

Reilu matka alusta loppuun – Avainlipulla liputtaen

Reilu matka alkaa tuotteidemme valinnasta ja se näkyy myös asiakkaan tarjottimella. Se tarkoittaa rehtiyttä ja reilua peliä, se tarkoittaa avoimuutta ja tasapuolisuutta. Miten se sitten näkyy?

Kun joku päättää lähteä hampurilaisravintolaan, haluaako hän syödä kevyesti? Tuskin. Kun joku avaa Rollsin oven, hän haluaa saada vatsansa täyteen.

Olemme ylpeitä siitä, että meidät tunnetaan isoista annoksistamme.

Emme halua, että yksikään asiakas lähtee meiltä pettyneenä ja ajatellen että annokseni oli liian pieni, eikä nälkä lähtenyt. Ja olemme ylpeitä siitä, että meidät tunnetaan isoista annoksistamme, emmekä häpeä sitä, että dieettiaterioita ei listoiltamme löydy.

Reiluus näkyy meillä siis annosten koossa, mutta myös reilusti tuotetussa ruoassa. Haluamme tietää, mistä ruokamme on peräisin ja miten se on tuotettu. Priorisoimme valinnoissamme aina kotimaiset vaihtoehdot ja esimerkiksi lihatuotteemme ovat kotimaisia ja kananmunamme ovat kotimaisia luomukananmunia. Haluamme varmistaa, että kaikki osapuolet ovat saaneet matkan varrella reilua ja oikeudenmukaista kohtelua.

Reiluus näkyy meillä siis annosten koossa, mutta myös reilusti tuotetussa ruoassa.

Tämän vuoden alusta saakka käytössämme on ollut Avainlippu-merkki niin palveluillemme kuin hampurilaistuotteillemme. Tuotteemme ovat täyttäneet Avainlipun saamiseen vaadittavat kriteerit jo pitkään, mutta Avainlipun avulla pystymme viestimään arvoistamme myös asiakkaillemme.

Pitkäjänteisyys kantaa hedelmää

Olen aina luottanut siihen, että pitkäjänteinen yhteistyö kantaa hedelmää. Ajan myötä yhteistyö kehittyy ja molemmat osapuolet voittavat. Olemme saaneet hyvät yhteistyökumppanit, joista monen kanssa yhteistyö on jatkunut vuosia ja kehittynyt ajan kuluessa. Olemme halunneet neuvotella alun perin sopimukset molemmille osapuolille reiluiksi, jolloin olemme säästyneet vuosittaisilta tarjouskierroksilta. Yhteistyö pääsee täten kehittymään saumattomaksi ja kaikki osapuolet voittavat.

Samalla reilulla periaatteella haluamme neuvotella sopimukset myös yrittäjiemme kanssa. Sopimusehdot haluamme pitää poikkeuksellisen reiluina, jotta mukaan yrittämään pääsee helposti. Yrittäjämme arvostavat myös sitä, että koulutamme ja lisäksi tuemme merkittävästi yrittäjiemme markkinointia. Paras todistus onnistumisesta yrittäjien kanssa on pitkäaikaiset Rolls-yrittäjämme. Rolls-yrittäjiä on tällä hetkellä hieman vajaa sata ja juhlavuoden kunniaksi meitä ei haittaa ollenkaan, jos sadan yrittäjän rajapyykki ylitetään.

30-vuotisjuhlavuosi tuo meille tullessaan Avainlipun lisäksi uusia tuotteita ja uusia Rolls-yrittäjiä. Reiluja kaikki, sillä me tiedämme, että reiluus kannattaa.

Hyvää uutta vuotta! Ollaan reiluja toisillemme!

arto

Arto on Rollsin toimitusjohtaja, joka syö hampurilaisia silloin tällöin, hyvällä omatunnolla. Arto hakee ideansa Lapin metsistä ja saa kimmokkeensa golf-kentiltä. Arton sydäntä lähellä on suomalainen luonto, ruoka ja arvolistalla korkealla suomalainen yrittäjyys.