Toukokuun alussa Kankaanpää sai oman Rollsin, kun paikkakunnalle avautui Korpelankulma. Entinen Lihajaloste Korpelan tehtaanmyymälä on muutoksen myötä saanut uuden elämän houkuttelevana koko perheen taukopaikkana, joka tunnetaan nyt nimellä Liikekeskus Korpelankulma Oy.

– Toiminta on kyllä lähtenyt odotettua paremmin käyntiin. Paljon on käynyt asiakkaita, yksi yrittäjistä, myymälävastaava Mirva Korkiamäki kuvailee tunnelmia.

Valtatie 23:n varrella sijaitseva Korpelankulma tarjoaa monipuolisen, päivittäin vaihtuvan lounaan sekä mahdollisuuden pysähtyä ostoksille. Rolls otettiin mukaan palveluvalikoimaan, koska sen ajateltiin houkuttelevan erityisesti takapenkin matkustajia. Uuden konseptin omaksuminen on sujunut hyvin:

– Teija kävi meitä kouluttamassa ja kovasti ollaan uusien laitteiden käyttöä opeteltu. Työntekijät ovat ottaneet hommat hienosti haltuun, Korkiamäki kertoo.

Avajaisviikolla lähiseudulla järjestettiin rallikisat ja kansainväliset sotaharjoitukset, joten vipinää on riittänyt.

Korpelankulmassa on 70 asiakaspaikkaa. Lisäksi tulossa on 48 paikkaa sisältävä kabinetti, johon mahtuu ruokailemaan kokonainen linja-autoporukka.

– Nyt ollaan vasta alussa, mutta kaikenlaista uutta on kehitteillä. Tulevaisuus näyttää tällä hetkellä oikein valoisalta, Korkiamäki toteaa.

Rolls Korpelankulma palvelee osoitteessa Venesjärventie 4, 38700 Kankaanpää.