Jyväskylän Keljonkankaalle avattiin uusi Rolls

Tammikuun lopussa Jyväskylään rantautui uusi Rolls, kun pitkän linjan huoltoasemayrittäjä Erkki Penttinen avasi 68-asiakaspaikkaisen Rollsin Keljonkankaalle. Penttisellä on kokemusta konseptista jo ennestään Korpilahdelta, jossa hänellä on ollut Rolls useamman vuoden.

– Me jaamme hommat niin, että oikeastaan tyttäret ovat vastuussa näistä Rollseista, ja Keljonkankaallekin tämä tuli, koska tyttäret houkuttelivat, Penttinen kertoo.

Uusi Rolls on otettu erittäin lämpimästi vastaan, mikä on ollut yrittäjäperheelle myönteinen yllätys:

– Sanotaan, että luvut ovat olleet jopa 30 prosenttia paremmat kuin mitä ennustimme, toteaa yrittäjä tyytyväisenä.

Keljonkankaalla onkin pitänyt kiirettä, kun työmiesten suosiman lounaan lisäksi valikoimaan on lisätty myös Rollsin herkulliset ateriat. Asiakaskunta on kokenut muutoksen ja illat vilkastuneet.

– Rollsin avauksen myötä täällä käy paljon enemmän perheitä ja erityisesti viikonloppuisin menee jopa satoja aterioita päivässä.

Rolls on konseptina Penttisten mieleen, koska kaikki toimii hyvin, ja silti jokaisella yrittäjällä on oma yrittäjänvapaus.

– Aina pystyy soittamaan, jos on jotain kysyttävää ja kaikki pelaa hyvin. Jos lähistöltä löytyy hyvä paikka ja tyttäret haluavat, niin kyllä minä voin vielä kolmannenkin Rollsin avata, Penttinen naurahtaa.

Keljonkankaan Rolls palvelee osoitteessa Eteläväylä 6, 40530 Jyväskylä.