Moninkertaisesti palkitulle body fitness -kilpailijalle Hanna Saariolle terveellisten elämäntapojen noudattaminen ei ole vaikeaa. Niistä on tullut oman lajin myötä niin tärkeä osa elämää, ettei hän aio luopua terveellisistä elämäntavoista, vaikka joskus lopettaisikin kilpailemisen.

Terveelliset elämäntavat eivät kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö joskus voisi myös herkutella. Hanna sanookin, että käy silloin tällöin hampurilaisella ja nauttii päälle vielä ison kulhollisen jäätelöä.

– Olen myös tosi innoissani Rollsin uudesta Vegan-ateriasta, koska kasvispainotteinen ruoka ja eettisyys merkitsevät minulle tosi paljon, Hanna kertoo.

 

 

Body fitness -lajissa Hannaa kiehtovat erityisesti suunnitelmallisuus ja pitkäjänteisyys. Tavoitteiden asettaminen ja niiden eteen pitkällä tähtäimellä töiden tekeminen ovat Hannalle itsestään selviä asioita. Samalla päättäväisyydellä me Rollsissa teemme töitä jatkuvan ja kestävän kehityksen eteen ja olemmekin erityisen ylpeitä siitä, että saamme tukea Hannaan matkaa kohti seuraavia mestaruuksia.

Rollsista löytyy useita vaihtoehtoja kevyemmän ruokavalion ystäville. Hannan suosikissa, vegaanisessa Vegan-hampurilaisessamme on maistuva falafel-pihvi, joka ei mehevyydellään kalpene perinteiselle hampurilaispihville. Entä oletko jo testannut uusia wrappejamme, jotka ovat tilattavissa kanalla, kebabilla tai vegaanisena?