Kirkkonummi sai vihdoin oman Rollsin

Marraskuun lopussa Kirkkonummen Teboil sai oman Rollsin, kun yrittäjä Tero Mäläskä päätti rikastaa paikkakunnan ravintolatarjontaa aidolla kotimaisella hampurilaisravintolalla. Huoltoasema oli edellisen yrittäjän lopetettua suljettuna yli vuoden, ja Mäläskän ottaessa viime kesänä ohjat, oli selvää, että Rolls tulisi osaksi huoltoaseman palvelutarjontaa.

– Pyöritin aikoinaan Pieksämäellä Rollsia, joten se oli minulle tuttu konsepti. Halusin ehdottomasti tuoda sen myös tänne, koska näen, että Rollsin tarjonta erottuu edukseen. Hampurilaisateriat ovat oikeasti reilun kokoisia ja täyttäviä, Mäläskä kertoo.

Uutta ravintolaa varten keittiötilat piti uudistaa kokonaan, mutta uudehko 90-paikkainen ravintolasali sai säilyä ennallaan.

– Myös asiakkaat kyllä odottivat kovasti avausta ja pikkuhiljaa kauppa on lähtenyt pyörimään. Uskon, että kotimaiselle ja reilulle vaihtoehdolle on paikkansa tässäkin kaupungissa.

Valikoiman suosikiksi on Kirkkonummellakin noussut Mama-ateria, mutta myös Kingi on ollut huoltoasemalla ruokailevien mieleen.

Toistakin Teboil asemaa pyörittävällä yrittäjällä on Kirkkonummella apunaan viisi työntekijää, mutta aina välillä myös kokin koulutuksen saanut Mäläskä hyppää keittiön puolelle.

– Rolls oli minulle jo ennestään tuttu, joten osasin asiat jo ennestään melko hyvin. Onneksi Rollsista käytiin kuitenkin myös kouluttamassa nykyisen tuotevalikoiman tuotteet.

Vaikka toiminta onkin lähtenyt käyntiin melko rauhallisesti, näkee uuden ravintolan tulevaisuuden valoisana.

– Nyt olemme vasta alussa, mutta luottavaisin mielin odotan tulevaisuutta, yrittäjä toteaa.

Kirkkonummen Teboil palvelee osoitteessa Munkinmäentie 25, 02400 Kirkkonummi.