Hampurilaisketju Rolls on lanseerannut markkinoille salmiakilla höystetyn hampurilaisaterian.
Suomalaiset rakastavat hampurilaisia ja salmiakkia. Salmiakki on oivallinen yhdistelmä myös siksi, sillä se ei ole makea vaan lähinnä suolainen, sanoo ketjun toimitusjohtaja Arto Virtakari.
Ateria on rakennettu Rollsin klassikon Maman reseptiikan päälle. Hampurilaisessa kaikki muu on ennallaan, mutta kastike on korvattu salmiakkidipillä. Ranskalaisten dippiin on salmiakin lisäksi lisätty aavistus chiliä. K18-aterian voi kulauttaa alas salmiakkisnapsilla, mutta aterian saa halutessan myös alkoholittomalla virvoitusjuomalla ja sopii siten myös lapsille.
Suomalaiset ovat yhä rohkeampia kokeilemaan uutta. Halusimme tehdä jotain erilaista säilyttäen kotimaisuuden, sillä sekä salmiakki että Rolls ovat suomalaisia keksintöjä ja tukevat toisiaan, summaa Virtakari.