Rolls Täyttää 35 vuotta!

35 vuotta ikää, meit ei pysäytä mikää!

Tervetuloa juhlimaan Rollsin 35-vuotisbileitä kanssamme! Valmistaudu muistelemaan kanssamme viime vuosikymmeniä, nauttimaan nostalgiasta, tutustumaan Rollsin historiaan ja juhlimaan Rollsia!

Arvomme syntymäpäivien kunniaksi runsaasti palkintoja!


OSALLISTU KILPAILUUN

rollsin tarina

Rollsin tarina alkoi Seinäjoella vuonna 1988, kun ensimmäinen Rolls-niminen grilli avattiin Kauppakadulle, jossa kaikki tuotteet tehtiin alusta alkaen itse. Rollsin resepteihin kuuluivat paikallisesta leipomosta ostetut sämpylät, paikan päällä tehdyt majoneesit sekä kastikkeet ja sataprosenttisesti naudanlihasta valmistetut hampurilaispihvit. Kaiken kruunasi loistava asiakaspalvelu. 

Muutaman vuoden jälkeen Rolls laajentui aivan Seinäjoen keskustaan, minkä jälkeen uusia Rollseja alkoi syntyä ympäri Suomea jopa kymmenien ravintoloiden vuosivauhdilla. Itse paikan päällä tehdyt tuotteet vaihtuivat teollisesti valmistettuihin, mutta reseptit pysyivät samanlaisina, juuri suomalaiseen suuhun sopivina. 

Tällä hetkellä Rolls-valokyltti houkuttelee hampurilaisten ystäviä noin sadassa eri toimipisteessä ympäri Suomen. Rollsilla on myös kaksi burger-vaunua, jotka tunnetaan Rolls on Wheels -konseptilla.

Rolls on perheyritys, jonka ydintiimi on ollut sama jo vuosikymmeniä. Vielä tänäkin päivänä Rolls-yrittäjä voi soittaa ketjun alkuperäiselle perustajalle Jouko Huumolle ja kysyä neuvoa tai jakaa huoliaan tai kertoa ideoistaan. Samainen mies saapuu hallintopäällikkö Tommi Oksasen ja Rolls-bändinsä kanssa paikalle soittamaan bassoa ja laulamaan aina, kun on aihetta juhlaan. 

Rolls on rohkeasti ainutlaatuinen hampurilaisketju ja sellaisena aiomme pysyä jatkossakin.

  • Toiminta alkoi 1988

  • 100 Rolls-ravintolaa

  • Oma liikkuva konsepti: Rolls on Wheels

  • Avainlippu hampurilaistuotteille sekä palvelulle

  • Kymmeniä tuhansia Rollsin sovelluksen ladanneita

  • Jo 35 vuotta Suomen reiluimmat burgerit!

Osallistu Skabaan!

Onnittele 35-vuotiasta Rollsia Instagramissa tai TikTokissa, niin olet mukana arvonnassa. 

Voit halutessasi kuvata onnitteluvideon Rollsin omalla filtterillä. Filtterin löydät Instagramista ja TikTokista nimellä “Rolls 35”.

Onnittele meitä arvontajulkaisussa tai julkaise onnitteluvideo esimerkiksi Instagram-tarinassasi ja muista tägätä meidät @suomirolls. Voit osallistua myös TikTokissa julkaisemalla onnitteluvideon käyttämällä filtteriämme.

Arvomme kaikkien onnittelijoiden kesken 35 kpl Rollsin 10 euron arvoisia lahjakortteja sekä 10 kpl Rollsin juhlavuoden t-paitaa. Osallistumisaikaa on 31.5. asti.

Arvonnan säännöt

Onnittele Rollsia Instagramissa
Onnittele Rollsia Tiktokissa

kuvia vuosikymmenien varrelta

Tiesitkö tämän Rollsista?

1.

Menneiden vuosien hittituoteitamme, jotka ovat poistuneet valikoimistamme ovat mm. jäätelösooda, Mama pekonilla, kananmunalla ja mätitahnalla, pähkinävanukas ja juustorolleri.

2.

Kaikkien aikojen myydyin ja rakastetuin tuotteemme on Mama-hampurilainen, joka on ollut Rollsin valikoimissa alusta saakka.

3.

Rollsin ranskalaiset ovat legendaariset niin makunsa, kokonsa kuin rapeutensakin puolesta – löydätkö muka reilumpia?

Testaa, kuinka hyvin tunnet Rollsin ja voita!

Testaa tästä

Ensimmäiset Rollsit

Rolls Kauppakatu 25, seinäjoki

Rolls Keskustori 1, Seinäjoki

Rolls Torikeskus, Seinäjoki

Rolls Lapua

Rolls Kauhava

Yhteistyössä