Elokuun alussa Oulu sai yhden Rollsin lisää, kun Rolls Kastelli avautui. Kyseessä on Rolls Kaukovainion sisarravintola, sillä molempien ravintoloiden takana on yrittäjä Mika Stenius

– Toisen ravintolan avaus tuo paljon synergioita toimintaan. Molemmissa toimipisteissä on esimerkiksi sama ravintolapäällikkö, kertoo Stenius. 

Rolls Kastelli on toimipisteenä pieni, sillä asiakaspaikkoja on vain kahdeksan. Ajatuksena onkin se, että ruokaa voi hakea erityisesti mukaan. 

– Tässä vieressä on kauppa ja usein ihmiset tulevatkin kauppareissun jälkeen hakemaan lämpimän aterian mukaan. Myös Foodora- ja Wolt-tilauksia tulee ahkerasti, Stenius toteaa. 

Kastellissa suosituimpia ovat MaMa-ateria ja tuplajuusto-ateria, eli Kastellissa maistuvat samat suosikit kuin monissa muissakin Rollseissa. Samassa toimipisteessä toimii myös Kotipizza, joten hampurilaisten myötä vaihtoehtoja löytyy paremmin koko perheelle. 

Rolls Kastellin suosio on jo parin kuukauden aikana kasvanut hitaasti, mutta varmasti, kun ihmiset pikkuhiljaa löytävät uuden toimipaikan. 

– Kyllä tästä hyvä tulee. Uskon Rollsin voimaan jo toisen toimipisteen perusteella. Reilut hampurilaiset tulevat aivan varmasti maistumaan täälläkin, Stenius sanoo luottavaisesti.

Rolls Kastelli palvelee osoitteessa Ranta-Kastellin tie 2, 90230 Oulu