Uusi Rolls Teboil Pakila tarjoaa kohtaamispaikan hyvästä ruoasta nautiskeleville

Pakilan Teboil avasi uuden Rolls-ravintolan 15.3.2023. Yrittäjäpariskunta Antti ja Ellen Hinttala ovat pyörittäneet keskikokoista huoltoasemaa jo viimeiset viisi vuotta tarjoten monipuolisia huoltoasemapalveluita. Nyt mukaan tuli kotimainen Rolls täydentämään palveluvalikoimaa. 

Kummallakin yrittäjällä on taustalla pitkät urat ravintola-alalta ja laajaa kokemusta yrittäjyydestä. Ennen Teboilia he pyörittivät yhdessä mm. omaa ravintolaa Nurmijärvellä. Kaikkea on tehty itse: ravintolatoimintaa, cateringia ja kokkauskursseja. Antista ja Ellenistä huokuu aktiivisuus ja into yrittäjyyteen.  

Uskon vahvasti suomalaisiin yrityksiin ja suomalaisiin tuotteisiin. Kotimainen Rolls oli oikea valinta meille tässä kohtaa, Ellen korostaa.  

Rolls on tuonut Teboilille paljon positiivista pöhinää erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin. 

Hirveen hyvin on lähtenyt käyntiin, en voisi olla tyytyväisempi, Ellen kuvailee ensimmäistä kuukautta. Asiakaskunta Teboililla on Rollsin myötä laajentunut erityisesti perheisiin ja nuoriin. 

On ilo nähdä, kun nuorilla on täällä nyt hyvä ja turvallinen kohtaamispaikka. Rollsista on tullut näillä seuduilla sosiaalinen paikka, jonne tullaan nauttimaan yhdessäolosta hyvän ruoan pariin. Nyt täällä kokoontuu niin vanhukset kuin nuoretkin, yrittäjä iloitsee. 

Koska Rollsin tuotteista on saatu paljon hyvää palautetta, niin on tästä hyvä jatkaa. Suosituimpien tuotteiden listalla ovat Mama ja tuplajuusto. On myös neljän pihvin Kingin syöjiä liikenteessä, kun ottavat mittaa toisistaan, kuka jaksaa eniten, Ellen naurahtaa. 

Yrittäjistä huokuu positiivinen ja aktiivinen tekemisen meininki.  

Tehdään paljon yhteistyötä eri yhteisöjen kanssa, niin koulujen, urheiluseurojen, kirkon kun poliisinkin kanssa. Henkilökunta on pysynyt pääsääntöisesti samana heidän ollessa Teboil Pakilan vetäjinä. Meillä viihdytään myös töissä, ja se toki helpottaa meidän yrittäjien elämää, Ellen kertoo. 

Yrittäjät kiittelevät erityisesti sitä, että Rollsin matkassa on ollut helppoa ja mutkatonta.  

Rollsin tarjoama koulutus oli heidän mukaansa rento ja kattava. 

Yhteistyö emoalukseen on ollut hyvä, ei jätetä yksin pulaan aavalle merelle selviytymään, vaan aidosti ollaan kiinnostuneita yrittäjästä ja on kyselty kuulumisia, Ellen kiittelee tähänastista yhteistyötä Rollsin kanssa. 

Ja parastahan on, että Rolls tarjoaa aidosti hyvät ja myyvät tuotteet. Myös kokin näkökulmasta konsepti on toimiva: tuotteet hyviä ja menu järkevästi suunniteltu. Tuotteet ovat sulassa sovussa keskenään ja kampanjatuotteidenkaan kanssa ei tarvitse kikkailla erillisillä raaka-aineilla, vaan Rollsin kampanjat ovat loogisesti ja helposti toteutettavissa, Ellen kehuu. 

Helppoa, yksinkertaista ja hirvittävän hyvää sekä suomalaista koska kotimaisuus merkitsee paljon, summaa yrittäjät. 

Rolls Teboil Pakila palvelee osoitteessa Pakilantie 66, 00660 Helsinki