Rolls-yrittäjä Yamin Baksh avasi 2.3.2023 uuden Rollsin Teboil Kauniaisiin. Yaminilla on kokemusta yrittäjyydestä ensin Kaivokselasta Vantaalta, jonne hän avasi ensimmäisen Rolls ravintolansa vuonna 2021. Nyt yrittäjä pyörittää kahta Rollsia, joista toinen sijaitsee Munkkivuoren Teboililla Helsingissä ja uusin Kauniaisten Teboililla.

– Nyt kun valomainokset ja banderollit ovat saatu paikoilleen, asiakkaat löytävät paikalle ja ilahtuvat uudesta Rollsista. Rolls tunnetaan ja täällä ollaan iloisia, että Rolls on nyt myös lähellä asukkaita. Täällä Kauniaisissa on paljon asutusta ympärillä ja laadukkaalle ruualle on kysyntää, Yamin iloitsee.

– Tässä lähellä ympärillä on myös kilpailijoita kuten McDonald’s ja Burger King, mutta me erottaudumme kotimaisuudella ja laadukkaalla, reilulla ruualla sekä hyvällä palvelulla.

Yamin tunnistaa asiakaskuntia, joita Kauniaisissa palvellaan tiettyinä kellonaikoina. Aamusta Rollsiin suuntaavat eläkeläiset, iltapäivällä klo 15:00 jälkeen nälkäiset lapsiperheet ja illalla sitten kaikenlaiset ihmiset. Lapsiperheiden lapsia yrittäjä hemmottelee jälkiruokakarkeilla.

Asiakaspaikkoja Kauniaisissa on peräti 100 ja kesällä lisäksi ulkoterassi mahdollistaa hyvästä ruuasta nauttimisen myös ulkona.

– Kesällä voisi viikonloppuisin järjestää livemusiikkia ulkoterassilla ja tuoda iloista menoa ja viihtyvyyttä, Yamin suunnittelee innostuneena.

Yaminin mukaan suomalaisuus on Rollsissa parasta sekä kehuu Rollsin tuotteita aidosti maistuviksi hyvien kotimaisten raaka-aineiden vuoksi.

– Maku on aina tärkeä! Rollsin tuotteissa kastike on tärkeä, laatu on tärkeä ja kastike on aidosti hyvänmakuinen, kehuu yrittäjä hampurilaisiaan.

Toinen asia mitä Yamin hehkuttaa on asiakaspalvelu, sillä se on yrittäjälle sydämen asia.

– Asiakaspalvelun pitää olla aina 100 % hyvää ja sen vuoksi alueellamme onkin erikoispalvelu. Erikoispalvelulla yrittäjä viittaa siihen, että palvelua saa omalla äidinkielellä. Hän onkin palkannut asiakaspalveluun suomenruotsalaisia nuoria, joten palvelua saa Kauniaisissa myös ruotsin kielellä. Tätä monet ravintolan asiakkaista myös arvostavat.

Rolls Teboil Kauniainen palvelee osoitteessa Kauniaistentie 1, 02700 Kauniainen.