Toukokuun alussa Tohmajärven Teboil sai vihdoin oman Rollsin, kun yrittäjät Merja Van Assendelft ja Henry Lindeman päättivät laajentaa huoltoaseman ravintolatarjontaa tuomalla kotimaisen hampurilaiskonseptin paikkakunnalle.

– Aiemmin meillä ei ollut täällä mitään muuta kuin kahvio, joten hampurilaisateriat ovat olleet tervetullut lisä, kertoo kaikesta Rollsin sekä huoltamon arjen toiminnasta vastaava yrittäjä Merja Van Assendelft.

Ravintolassa on noin 50 asiakaspaikkaa, mutta myös 20-paikkaiselle lasitetulle terassille kelpaa istahtaa lämpiminä kesäpäivinä.

– Paljon menee myös aterioita mukaan. Huomaa, että tästä on helppo poiketa hakemaan illallinen perheelle samalla, kun käy tankkaamassa.

Rollsin avaaminen on sujunut kivuttomasti, ja erityisesti ketjun puolelta saatu perehdytys herättää kiitosta:

– Ilman aiempaa kokemustakin olemme päässeet hyvin sisään ja keittiölle on tosi hyvät ohjeet, joista tarkistaa reseptit, jos jokin on päässyt unohtumaan.

Yrittäjät ovat palkanneet myös viisi nuorta, jotka tulevat auttamaan aina tarvittaessa.

– Kaikki on saatu koulutettua, joten meillä on täällä osaava henkilökunta vastassa. Ollaan saatu valmistaa erityisen paljon kanawrappeja, ja kingiä menee myös, erityisesti rakennustyöläisille.

Uuden Rollsin tulevaisuus näyttää Tohmajärvellä valoisalta:

– Meillähän on loistava sijainti tässä päätien varrella. Tästä on melkein mahdoton mennä ohi pysähtymättä, Van Assendelt naurahtaa.

Tohmajärven Teboilin Rolls palvelee osoitteessa Järnefeltintie 5, 82600 Tohmajärvi.