Rolls hurmaa nyt myös Vantaalla

Maanantaina 13.12.2021 yrittäjä Baksh Yamin avasi Vantaan Kaivokselaan uutuuttaan hohtavan Teboilin, jonka yhteydessä toimii myös Rolls.

– Rolls menestyy todella hyvin, koska se erottautuu muista hampurilaisravintoloista. Ruoka on herkullista ja täysin kotimaista, tuore yrittäjä kertoo tyytyväisenä.

Uudessa ravintolassa on 130 asiakaspaikkaa ja ruokaa saa aamusta iltaan. Puoli kuudesta alkaen tarjolla olevan aamiaisen, lounaan sekä à la carte -listan rinnalle saa aina tilata myös Rollsin hampurilaisaterioita. Kesällä tarjonnasta pääsee nauttimaan 50-paikkaisella ulkoterassilla.

Intialaislähtöinen yrittäjä haluaa kehittää palveluitaan sellaisiksi, että ne ovat helposti kaikkien saatavilla:

– Itseäni ärsyttää, että kun minulla on nälkä, koskaan mikään ruokapaikka ei ole auki. Minä haluan, että asiakkaani saavat vatsansa täyteen kaikkina kellonaikoina. Olen myös ylpeä siitä, että voin tarjota nimenomaan suomalaista ruokaa.

Myös Vantaalla asiakkaiden suosikkiaterioiksi ovat osoittautuneet Big Mama ja Big Papa.

– Ne ovat kyllä myös minun lempiaterioitani. Tykkään todella paljon siitä, että Rollsin aterioista lähtee hyvin nälkä, eikä vatsa enää tunnin jälkeen kurni. Ne ovat täyttä tavaraa, Yamin toteaa.

Tuoreella yrittäjällä on Kaivokselan suhteen suuret tavoitteet. Yamin haluaa tulevaisuudessa laajentaa aukioloaikoja entisestään ja tarjota asiakkailleen myös Woltin sekä Foodoran kotiinkuljetuksen.

– Myös asiakaspalvelu on merkittävässä roolissa. Mitään robottihenkilökuntaa meillä ei ole, vaan on tärkeää hymyillä, katsoa silmiin ja jutella asiakkaiden kanssa, Yamin toteaa.

Kaivokselan Teboil palvelee osoitteessa Vanha Kaarelantie 35, 01610 Vantaa.