Kokenut Rolls-yrittäjä Hannu Hartikainen avasi Rollsin Siilinjärven Simonsalon Teboilille 7.5.

Rolls on ollut siilinjärveläisille tuttu, sen oltua aiemmin keskustan Kotipizzan yhteydessä. Uuden Rollsin avausta saatiin odottaa noin vuoden ajan, jonka aikana asiakkaat vaikuttivat kovasti kaipaavan tuttua hampurilaisravintolaa. Toukokuun alussa pitkä odotus vihdoin palkittiin ja asiakkaita on sen jälkeen riittänyt jonoksi asti.

Hartikaiselle Rolls-yrittäjyys on tuttua, sillä hän luotsasi myös Suonenjoen Teboilia ja sen yhteydessä toimivaa Rollsia. Helmikuusta lähtien Suonenjoen Teboilin yrittäjänä on toiminut hänen tyttärensä. Yrittäjänä Hartikainen on toiminut jo 16 vuoden ajan ja hänen henkilökohtaiseksi oma suosikkiateriansa on Mama. ”Se on myös ateria, jota myydään eniten”, Hartikainen lisää.

Yrittäjän mukaan Rolls-ateriat maistuvat monipuolisesti kaikenikäisille asiakkaille. Rollsin lisäksi asemalla on arkisin tarjolla myös lounasta seisovasta pöydästä. Tulevaisuudessa Rolls-aterioita saa mahdollisesti tilattua myös Foodoran palvelun kautta.

Simonsalon Teboilin Rolls palvelee osoitteessa Sulkavantie 1, 71800 Siilinjärvi.